DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Muş’ta kura heyecanı

Cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal konut projesi çerçevesinde TOKİ tarafından Muş’ta yapılacak olan bin 150 konut için kura çekimi …

Muş’ta kura heyecanı
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
17.11.2022 13:14
A+
A-

Cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal konut projesi çerçevesinde TOKİ tarafından Muş’ta yapılacak olan bin 150 konut için kura çekimi gerçekleştirildi.

Merkeze bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki spor kompleksinde düzenlenen kura çekimi merasimi, hürmet duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Noter huzurunda çekilen kuralar, TOKİ’nin toplumsal medya hesabından da canlı olarak yayınlandı. Salonda kura sonuçlarını bekleyen müracaat sahipleri de heyecanlı bir biçimde takip etti.

Törende konuşan Muş Vali Vekili Mustafa Ayvat, Cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal konut atağı olan ‘İlk Meskenim, Birinci İşyerim Projesi’ çerçevesinde Muş merkez de 1071, Korkut ilçesinde 79 adet olmak üzere toplam bin 150 toplumsal konutun ihalesinin süratlice gerçekleşeceğini söyledi. İki yıl için de toplumsal konutların hak sahiplerine teslim edileceğini kaydeden Ayvat, “Bugün kendilerine kura çıkmayan vatandaşlarımız üzülmesinler. Son 20 yıldır ülkemizin her alanında Cumhuriyet tarihinin en büyük atılım ve yatırımlarını gerçekleştiren devletimiz, valiliğimiz önderliğinde vilayetimizde de pek çok kamu hizmet binası ve toplumsal donatı ögeleri kazandırmıştır. Tekrar devletimiz bugünkü üzere bu tip projeleri hayata geçirmeye de devam edecek olup gereksinimi olan tüm vatandaşlımıza bu doğrultuda bu tip konutların temin edileceğini şimdiden söz edebiliriz” dedi.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek de, yeniden memnun bir gün için bir ortada oluklarını belirterek, “Rabbim bu güzelliğimizi bozmasın inşallah. Gelişen, hoşlaşan Türkiye ile birlikte, gelişen hoşlaşan Muş’umuzun da bir halkası daha ek oluyor. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, hükümetimizin teşebbüsleriyle her geçen gün Muş’umuzun değişik noktalarına hizmetler geliyor, gelmeye de devam edecek. Toplu Konut Yönetimi (TOKİ) Muş’umuza çok hoş hizmetler yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın buyruğu üzerine Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız, TOKİ ve Muş Valiliğimizin teşebbüsleri sonucu bir hoşluğu daha yaşıyoruz. Muş merkezde 1071, Korkut ilçemizde 79 konut için kura çekimleri yapılacak. Öteki ilçelerimiz içinde gerekli görüşmelerimizi yaptık. Arsa temini sonucu oralarda da birebir hoşlukları yaşayacağız. Buradan o muştuyu de verebiliriz” sözlerini kullandı.

TOKİ konutları için müracaat yapan 75 yaşındaki Ekrem Toktaş da, konutunun olmadığını belirterek, “75 yaşındayım. Ekonomik olarak durumum çok âlâ değil. Allah devletimizden razı olsun. Bu projeyi çıkardıkları için çok mutlu olduk. Şu anda kura sonucumuzu bekliyoruz” diye konuştu.

TOKİ konutları için müracaat yapan Nazlı Özel ise birinci kere TOKİ’ye müracaat ettiklerini belirterek, “İnşallah sonucunu alırız. Allah bu hizmeti yapandan bin kere razı olsun” diye konuştu.

Törene, Muş Belediye Lideri Feyat Asya, AK Parti Vilayet Lideri İbrahim Avcı, kurum amirleri, TOKİ yetkilileri ve müracaat yapan vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.