DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

“AK Parti Yenimahalle’de Kadın Gücü: Fatma Dilek Ulubay Başkan Aday Adayı”!

“AK Parti Yenimahalle’de Kadın Gücü: Fatma Dilek Ulubay Başkan Aday Adayı”!
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
06.12.2023 15:21
A+
A-

AK Parti’nin Ankara Yenimahalle ilçesinde kadın liderlik ve katılımını güçlendirmeye yönelik çabalar sürüyor. Parti içinde kadın kollarında görev alan Fatma Dilek Ulubay, ilçe belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Ankara İL Yönetimi’nde Kadın Kolları görevinde bulunan Fatma Dilek Ulubay, partisinin ilçe belediye başkanlığı için aday adayı olma kararı aldı. Yenimahalle ilçesinde kadınların siyasette daha etkin bir rol oynaması ve karar mekanizmalarında yer alması amacını taşıyan Ulubay, bu hedef doğrultusunda aday adaylığını duyurdu.

Yenimahalle ilçesinin sosyal ve ekonomik kalkınması için çaba sarf etmeyi amaçlayan Fatma Dilek Ulubay, ilçe sakinlerinin beklenti ve ihtiyaçlarına odaklanarak, kadınların temsilini artırmayı hedefliyor. AK Parti’nin kadın siyasetçilere verdiği destekle birlikte, ilçede kadınların daha aktif bir rol oynaması bekleniyor.

Ulubay, aday adaylığı sürecinde projelerini ilçe halkıyla paylaşarak desteklerini almaya çalışacak.

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

“Yenimahalle için enerjik bir değişim zamanı! Adım Fatma Dilek ULUBAY, ve sizinle birlikte bu değişimi gerçekleştirmeye kararlıyım. Modern projeler, birlikte çözümler ve sıcak bir dayanışma ile Yenimahalle’yi daha yaşanabilir ve renkli kılalım. Geleceğe umutla bakmak için birlikte adım atalım. Fatma Dilek ULUBAY ile Yenimahalle’nin yepyeni bir hikayesini yazmaya hazır mısınız?”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.