DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Yılbaşı için bu sene Bodrum tercih ediliyor

Bodrum’da yılbaşı gecesi için rezervasyonlar dolarken, bölgede dönem 12 ay devam ediyor. Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı gecesini ılık bir iklimde kutlamak isteyenler, Ege ve Akdeniz üzere turistik bölgelerde rezervasyonlarını yaptırmaya başladı …

Yılbaşı için bu sene Bodrum tercih ediliyor
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
17.12.2022 15:32
A+
A-

Bodrum’da yılbaşı gecesi için rezervasyonlar dolarken, bölgede dönem 12 ay devam ediyor.

Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı gecesini ılık bir iklimde kutlamak isteyenler, Ege ve Akdeniz üzere turistik bölgelerde rezervasyonlarını yaptırmaya başladı. Bilhassa pandemiden sonra açık alanı olan yerlerde daha fazla vakit geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistler, yılbaşı gecesi için tercihlerini dışarıda çokça vakit geçirebilecekleri ve havaların ılık olarak seyrettiği Ege ve Akdeniz kıyılarından yana kullanıyorlar. Turizmcilerin, son yıllarda çok çerçeveli hizmetler ile dönemi 12 aya çıkartmayı başardığı Bodrum’da, bu sene otellerin yılbaşı gecesi için rezervasyonlarında doluluk yaşanıyor.

Aralık ayında yaz hala devam ediyor

Yeni yıla sayılı günler kala, Ege’deki birçok otel ve resort şimdiden doldu. Bilhassa Bodrum’da, sağlıklı ömür, detoks, spa merkezi ve kaplıca turizmi üzere bünyesinde hizmetler sunan wellness otelleri büyük ilgi görüyor. Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Kurucu Lideri ve Sianji Group İdare Şurası Lideri Recai Çakır yılbaşı programları için turistlerin Bodrum’a ilgisinden bahsederken, “Yıl başında turistler Bodrum’u tercih ediyor zira Bodrum’da aralık ayında yaz hala devam ediyor. Hava güneş açtığında 20 derecelerde, güneş olmadığında ise 16 derecelerde Çok ılıman bir iklim var. Birebir vakitte da natürel oksijeni en bol bölge Bodrum. Mistik iki katlı mimarisi ve barlar sokağı ile sene boyunca burada hareketli bir hayat var” dedi.

Yılbaşı tatilini detoks ve zayıflama programları ile birleştiriyorlar

Bodrum’un yılbaşı programları hakkında bilgi veren Çakır, “Turistler, yılbaşı programlarını Bodrum’daki otellerin detoks ve zayıflama programları ile birleştirmeyi tercih ediyorlar. Bizim milletlerarası 7 yıldız ödüllü, sağlıklı hayat konseptine sahip Gümüşlük’teki otelimiz Sianji Wellbeing Resort’ta şimdiden yeni yıl gecesi rezervasyonlarımız yarı yarıya doldu. Yılbaşı rezervasyonları yaptıranlar, bunu hafta sonu tatili ve detoks ya da zayıflama programları ile birleştiriyor. Bir de alışılmış ki otelimizde çok kıymetli bir kaplıca suyumuz var Bodrum’da, kaplıcada, sağlıklı hayat kürleri almak isteyen ağır bir müşteri kitlesi var. Şu anki rezervasyon taleplerine bakarak, yılbaşında doluluk yaşayacağımızı varsayım ediyorum” diye konuştu.

En az 2 gece konaklama kaidesi var

Çakır, “Yılbaşı rezervasyonlarını asgarî 2-3 gün olarak kabul ediyoruz. Bodrum’da, yılbaşı gecesi menüleri düzgün otellerde 2 bin ila 3 bin 500 TL ortasında lakin daha kolay restoranlarda bin TL’ye kadar iniyor. Aslında, Bodrum’da herkese nazaran bir yılbaşı kutlaması mümkün” dedi.

Bodrum’da birinci sefer kaplıca turizmini başlatarak, bölgede dönemin 12 aya çıkmasına büyük katkı sağlayan, Gümüşlük’te yer alan Sianji Wellbeing Resort, 2023 yılına girerken konuklarına Akdeniz ve Avrupa mutfağından özel bir seçki ile varlıklı bir yılbaşı menüsü hazırlamış. Yılbaşı programına akşamüzeri piyano dinletisi ile başlıyor, akabinde müzisyenlerin saksafon ve gitar ön programı ile devam ederek, konuklarını yeni yılın birinci saatlerine kadar Baia Orkestrası’nın hareketli modülleri ile eğlendiriyor. Sianji, Gümüşlük kıyısının eşsiz görünümünde, aralık ayının ılık ve pak Bodrum havasında konuklarına hem eğlenceli bir yılbaşı gecesi hazırlamış hem de yeni yıl tatili vesilesi ile konuklarına otelin bünyesinde yer alan detoks, sağlıklı hayat ve wellness hizmetlerini sunuyor.

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

Kaynak: İHA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.