DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Yeni yıla sıcak havuzda girecekler

Termal turizmin değişmiş noktalarından olan Afyonkarahisar’da yılbaşı tatiline iki gün kala 5 yıldızlı otellerde doluluk oranları yüzde 100’ü buldu. Kaplıcalarıyla ünlü Afyonkarahisar’ın Termal turizm tesislerinde yaklaşan yılbaşı tatili öncesinde …

Yeni yıla sıcak havuzda girecekler
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
29.12.2022 09:08
A+
A-

Termal turizmin değişmiş noktalarından olan Afyonkarahisar’da yılbaşı tatiline iki gün kala 5 yıldızlı otellerde doluluk oranları yüzde 100’ü buldu.

Kaplıcalarıyla ünlü Afyonkarahisar’ın Termal turizm tesislerinde yaklaşan yılbaşı tatili öncesinde rezervasyon yoğunluğu yaşanıyor. Kaplıcalarıyla şifa merkezi olan Afyonkarahisar’da turizm işletmeleri yeni yıl öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladı. Termal oteller, hazırladıkları yılbaşı programları ve paketleri ile tam kapasite hizmet verecek.

Her mevsim tatilcilerin tercihi olan termal oteller kış mevsiminde de epey fazla talep görüyor. Şifalı sıcak suları ile karlı havalarda bile tercih edilen termal oteller, yılbaşı akşamını Afyonkarahisar’da geçirmek isteyenlerin de tercih sebebi oldu. Afyonkarahisar’daki 4 ve 5 yıldızlı otellerde rezervasyon yoğunluğu yaşanıyor.

“Afyonkarahisar’a yılbaşında hakikaten çok büyük bir ilgi var”

Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (ZAFTODER) Lideri Ali Gümüşhan, 2022 yılının sektörel açıdan çok düzgün geçtiğini belirterek 2023 yılının da düzgün geçmesini temenni etti. Gümüşhan, şunları kaydetti:

“Şu anda Afyonkarahisar’da bu hafta yılbaşının son haftasına girmiş bulunmaktayız. Yılbaşı bildiğiniz üzere 2 gece Cuma ve cumartesiyi kapsıyor. Tüm oteller 2 gece ve paket program formunda satış yaptılar. 5 yıldızlı otellerimizin tamamı yüzde 100 dolu şuanda. 4 yıldızlılar da dolmak üzere. Afyonkarahisar’a yılbaşında sahiden çok büyük bir ilgi var.”

Termal otellerin hem yaz hem de kışları tercih edildiğinin altını çizen Gümüşhan, “Hem kış periyodu olması nedeniyle termal tercih sebebi. Hem de yaz kış bütün otellerimiz termal yüzme havuzlarında gördüğünüz üzere havuzlara girilebiliyor. Havanın soğukluğu karlı yağmurlu olması fark etmiyor. Gelen konuklarımız hem burada dinleniyorlar. Hem eğleniyorlar hem de hoşça vakit geçiriyorlar. Tarihi yerleri gezebiliyorlar” dedi.

“5 yıldızlı otellerin tamamında müzikli programlar var”

Gümüşhan, yeni yıl için de hoş dileklerde bulunarak şöyle konuştu:

“Yılı da bitirmiş oluyoruz. Afyonkarahisar’da tüm otellerimiz 2022 yıl dönemini çok hoş mükemmel geçirdiler. İnşallah 2023 yılı da güzel geçer. Herkese şimdiden düzgün yıllar diliyorum. Herkesi Afyonkarahisar’a bekliyoruz. 5 yıldızlı otellerin tamamında müzikli sanatçılı programlar var. Aslında otellerin dolma sebebi de sanatkarların olması. Kimi otellerimiz büsbütün doldu, rezervasyonlarını kapattılar. Kimi otellerimizde 1 -2 oda kaldı. İlgi ve teveccüh çok yüksek Afyonkarahisar’a. Hoş bir yıl geçirecekler Afyonkarahisar’da. Yeni yıla hoş başlayacaklar. Yeni yıla dinlenerek, eğlenerek girecekler. Herkese âlâ yıllar diliyorum.”

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

Kaynak: İHA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.