DOLAR
32,2247
EURO
34,9384
ALTIN
2.418,85
BIST
10.676,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
21°C
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

Vodafone Yanımda, 2022’de 17,7 milyon kullanıcıya ulaştı

Vodafone Yanımda taşınabilir uygulamasının 2022’de aylık faal müşteri sayısı 17,7 milyona, bu müşterilerin aylık toplam etkileşimi ise yaklaşık 470 milyona ulaştı. Uygulamanın aylık ziyaret trafiği 300 milyon oldu. Vodafone’un 6 yıl evvel kullanıma …

Vodafone Yanımda, 2022’de 17,7 milyon kullanıcıya ulaştı
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
02.01.2023 09:22
A+
A-

Vodafone Yanımda taşınabilir uygulamasının 2022’de aylık etkin müşteri sayısı 17,7 milyona, bu müşterilerin aylık toplam etkileşimi ise yaklaşık 470 milyona ulaştı. Uygulamanın aylık ziyaret trafiği 300 milyon oldu.

Vodafone’un 6 yıl evvel kullanıma sunduğu ’Vodafone Yanımda’ uygulamasının aylık faal müşteri sayısı 17,7 milyona, bu müşterilerin aylık toplam etkileşimi ise yaklaşık 470 milyona ulaştı. Uygulamanın aylık ziyaret trafiği 300 milyon oldu.

Vodafone Türkiye İcra Konseyi Lider Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: “Vodafone olarak, her şeyin süratle dijitalleştiği dünyamızda müşterilerimizin dijital yol arkadaşı olmayı hedefliyoruz. Gayemiz, müşterilerimizin akıllı telefonları üzerinden, akıllı telefonları yoksa bilgisayarlarından, dijital platformlarımızı en düzgün tecrübeyle, en kolay halde, öncelikli kanal olarak kullanmasını sağlamak. Bu gayeyle hayata geçirdiğimiz ‘Vodafone Yanımda’ taşınabilir uygulamasıyla müşterilerimize 2022 yılında da tüm süreçlerini tek noktadan yapabilme kolaylığı sunduk. Uygulamamızın aylık etkin müşteri sayısı 17,7 milyona, bu müşterilerimizin aylık toplam etkileşimi ise yaklaşık 470 milyona ulaştı. ‘Vodafone Yanımda’ birebir vakitte tüketicinin nabzını tutabilmemizi sağlayan değerli bir bilgi kaynağı. Bu uygulama sayesinde, tüketici eğilimlerini gözlemleyebiliyor, hangi alışkanlıkların kalıcı olabileceğini iddia edebiliyoruz. Öteki yandan, Türkiye’nin en süratli büyüyen dijital servisler şirketi olma gayemiz doğrultusunda ‘Vodafone Yanımda’nın e-ticaretten sigortaya, finanstan gaming’e kadar her alanda girilip süreç yapılan, kullanılan ve yaşayan bir uygulama olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şirket olarak, müşterilerimize en âlâ dijital tecrübesi sunmaya devam edeceğiz.”

Anasayfa yenilendi

“Vodafone Yanımda”, 2022’de de yeni eser ve servis portföyünü genişletmeye devam etti. Vodafone, “Yanımda”nın eser çeşitliliğini kullanıcılara daha âlâ bir tecrübeyle sunmak için anasayfasını yeniledi. Birebir vakitte, uygulamanın dataya dayalı akıllı algoritması sayesinde çok daha şahsileştirilmiş tecrübe yaşayabiliyorlar. Uygulamada Kalan Kullanımlarım’dan TL Yükleme’ye, Taşınabilir Ödeme’den Yurtdışı Kullanım Rehberi’ne, pek çok akış da yenilendi.

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

Kullanıcılar, Masterpass’te kayıtlı kartlarını kullanarak otomatik ödeme talimatı verebiliyor. 2022’de TL yüklemelerin yüzde 30’u uygulamadan yapıldı. Ayrıyeten, TL Yükleme ve Kolay Paket Yükleme akışları yenilendi. 2022’de ayrıyeten, Vodafone müşterilerinin “Vodafone Yanımda”dan tarifelerini değiştirme oranı yüzde 20’den yüzde 30’a yükseldi. Ön ödemeli tarifelerde her iki şahıstan biri faturasızdan faturalıya geçiş sürecini uygulamadan yaptı.

Seyahatseverler için yeni hizmet

2022’de uygulama üzerinden yeni bir servis daha hizmete sunuldu. Bir seyahat için gerekli olabilecek her türlü muhtaçlık düşünülerek tasarlanan, Vodafone’un yeni seyahat platformu “Seyahat Yanımda”, uçak-otobüs bileti, otel rezervasyonu, tıp, araç kiralama ve havalimanı transferi üzere birçok sürecin hem yurtiçinde hem de yurtdışında gerçekleşmesini sağlıyor.

Market siparişleri üç katına çıktı

Vodafone, “Vodafone Yanımda” üzerinden sunduğu “Market Yanımda” servisiyle 2022’de de Vodafone’lu olsun olmasın tüm müşterilere market alışverişlerini online olarak ulaştırdı. Toplam 22 kategoride 7 binden fazla eserin satıldığı “Market Yanımda”da toplam sipariş sayısı geçen yıla nazaran üç katına çıkarken, toplam kullanıcı sayısı ise iki katına çıktı.

“Her Şey Yanımda” 120 milyon kere ziyaret edildi

Uygulama üzerinden sunulan bir öbür servis “Her Şey Yanımda”da 14 kategoride 3 milyondan fazla eser sunuluyor. 2022’de “Her Şey Yanımda” ve “Market Yanımda”da toplam sipariş adedi 3 milyonu geçti, toplam ziyaret sayısı da 120 milyon oldu.

Kaynak: İHA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.