DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

IQ Money İdare Konseyi Lideri: “Hedefimiz 7 başka kıtada faaliyet gösteren Türk firması haline gelebilmek”

Türkiye’de, Azerbaycan’da, Amerika’da ve Libya’da faaliyet gösteren bir elektronik para ve ödeme hizmeti şirketinin idare heyeti lideri Mustafa Duran, şirketin Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasından lisans alan birinci firma olduğunu belirterek, “IQ …

IQ Money İdare Konseyi Lideri: “Hedefimiz 7 başka kıtada faaliyet gösteren Türk firması haline gelebilmek”
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
21.12.2022 10:15
A+
A-

Türkiye’de, Azerbaycan’da, Amerika’da ve Libya’da faaliyet gösteren bir elektronik para ve ödeme hizmeti şirketinin idare şurası lideri Mustafa Duran, şirketin Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasından lisans alan birinci firma olduğunu belirterek, “IQ Money Türkiye’de, Azerbaycan’da, Amerika’da ve Libya’da olmak üzere 4 başka ülkede faaliyet göstermekte. Amacımız, 7 başka kıtada, milletlerarası büyüklükte olabilecek formda Türk firması haline gelebilmektir” dedi.

IQ Money Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. İdare Konseyi Lideri Mustafa Duran, firmanın vizyonu, verdiği hizmetler ve yurtdışı çalışmalarına ait değerli açıklamalarda bulundu.

“Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasından lisans alan birinci firmayız”

IQ Money Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para şirketinin 2019 yılı Aralık ayında kurulduğunu aktaran İdare Şurası Lideri Duran, “2020 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasından lisans alan birinci firmayız. Hizmet ettiğimiz alanlara baktığımız vakit, bankaların giremediği ya da maliyetleme noktasında girmekte ıstırap çektikleri alanlarda, bilhassa bankalarla buluşamamış yahut hem sürat hem maliyet istikametiyle bankalarda dert çeken şirketlere ve bireylere yönelik yaptığımız çalışmalarımız var” dedi.

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

“4 başka ülkede faaliyet gösteriyor”

Duran, “QR kod, QR kart, taşınabilir pos, fiziki pos, sanal pos, debit kartlarımızla müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Birebir vakitte IQ Money Türkiye’de, Azerbaycan’da, Amerika’da ve Libya’da 4 başka ülkede faaliyet göstermekte. Amerika Merkez Bankasından lisans alan tek Türk firmasıyız. Birebir vakitte SWIFT’e üye olan firmayız. Bununla alakalı çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah daha ileriye götüreceğiz” tabirlerini kullandı. 4 farklı ülkede etkin olarak hizmet verdiğini kaydeden Duran, “Hedefimiz, 7 başka kıtada küresel bazda, memleketler arası büyüklükte olabilecek halde Türk firması haline gelebilmektir” biçiminde konuştu.

“Bu topraklarda kazandığımızı yeniden bu topraklarda yaşayan insanlara yatıracağız”

Firmanın 400 bin ferdî kullanıcı kitlesi olduğunun ve 126 büyük şirket tarafından ticari olarak kullanıldığının altını çizen Duran, “Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu üzere dezavantajlı bölgelerde, okullara ve öğrencilere yönelik toplumsal sorumluluk projelerimiz devam ediyor. Masa tenisi, basketbol üzere. Çocukları berbat akışkanlıklardan uzaklaştırıp sporla ilgilenmelerini sağlayacak çeşitli projelerimiz olacak. Yardıma muhtaç olan yaşlılarımıza ve çocuklarımıza elimizden geldiğince katkı sağlamaya çakışacağız. Hasebiyle bu topraklarda kazandığımızı tekrar bu topraklarda yaşayan insanlara yatırma üzere bir niyetimiz var. Daha güçlenerek, bu vatanın bireylerinden aldığı güçle yeniden bu vatanın insanına hizmet etmek üzere devletimize milletimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

Kaynak: İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.