DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
23°C
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

İletişim Başkanı Altun: Teröre karşı bizden yana tavır almalarını bekliyoruz

İletişim Başkanı Altun: Teröre karşı bizden yana tavır almalarını bekliyoruz
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin provokasyonlarına ilişkin, “İsveç makamlarına da bir kez daha bir çağrı yapıyoruz.”

Derhal, gecikmeksizin bu terör örgütü mensuplarına karşı gerekli adımları atın ve bizim bu noktada son derece somut bir şekilde dile getirdiğimiz talepleri yerine getirin.” dedi.

İletişim Başkanı Altun: “İsveç derhal terör örgütü mensuplarına karşı gerekli adımları atmalı. Terör örgütlerini himaye ettiğiniz müddetçe bizimle NATO’da ittifak içinde olamazsınız.”

Fahrettin Altun, bu tablo ortadayken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Kendi göbeğimizi kendimiz keseriz ve terörü kaynağında kuruturuz.” diyerek bütün engellemelere rağmen sadece sınırlar içinde değil, sınırlar dışındaki terör faaliyetlerini de sonlandırmaya dönük çok yoğun bir mücadele başlattığını kaydetti.

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

“Teröristlerin Türkiye’ye iadesi taahhüdünüzü yerine getirin”

Israrla Madrid’deki NATO Zirvesi’ndeki kaydı esas aldıklarını vurgulayan Fahrettin Altun, “Bu nedenle bir kere daha bugünkü bu çirkin tablo sonrasında tekrar altını çizerek vurguluyoruz, terör örgütleri öncelikle size meydan okuyorlar. Terör örgütleri karşısında ya acizsiniz ya da terör örgütlerine siz bu alanı açıyorsunuz. Bizim daha farklı bir şey düşünme imkanımız söz konusu değil. Bu nedenle ısrarla bir kere daha ‘Teröristlerin Türkiye’ye iadesi taahhüdünüzü yerine getirin.’ diyoruz. Israrla bu terör örgütlerinin topraklarınızda faaliyet göstermesine engel olun.’ diyoruz.” ifadesini kullandı.

 

 

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.