DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
23°C
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Enes Zahid Urhan: “Easyapp ile teknik bilgi olmadan dijital dönüşüm mümkün”

Taptoweb Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Enes Zahid Urhan, “Easyapp ile mobil dünya için yenilikçi bir çözüm sunuyoruz. Easyapp ile teknik bilgi olmadan dijital dönüşüm mümkün” dedi. Statista ve Siteefy verilerine göre dünya genelinde her gün …

Enes Zahid Urhan: “Easyapp ile teknik bilgi olmadan dijital dönüşüm mümkün”
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
05.04.2023 11:01
A+
A-

Taptoweb Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Enes Zahid Urhan, “Easyapp ile mobil dünya için yenilikçi bir çözüm sunuyoruz. Easyapp ile teknik bilgi olmadan dijital dönüşüm mümkün” dedi.

Statista ve Siteefy verilerine göre dünya genelinde her gün ortalama 250 bin web sitesi, 3 bin 500’e yakın mobil uygulama oluşturuluyor. Rekabetin had safhada olduğu dijital dünyada var olmak isteyen bireyler ve işletmeler hem pratik hem ekonomik hem de etkili çözüm yolları arıyor.

Enes Zahid Urhan’ın 2015 yılında temellerini attığı Taptoweb Bilgi Teknolojileri A.Ş, geliştirdiği ürünlerle mobil uygulama pazarına girebilmenin önündeki zorlukları ortadan kaldırmasıyla dikkat çekiyor.

Easyapp uçtan uca çözümler sunuyor

Ön lansmanını Webrazzi Mobil 2017’de gerçekleştiren, 2019 yılında ise kararlı sürümünü işletmelerin ve bireylerin mobil dünyada var olmalarını kolaylaştırmak amacıyla “Taptoweb Mobil Uygulama Olusturma Platformu” adıyla yayına sunan girişim, işletmelerin ve bireylerin no-code (kodlama bilgisi gerekmeden) mobil uygulamalar oluşturmalarını sağladı.

2021 yılında ise Easyapp markası ile yeni çözümünü geliştirmeye başlayan Taptoweb, bu çözümü ile işletmelerin ve bireylerin kendi mobil uygulamalarını ve web sitelerini kendi mobil cihazlarında kolayca oluşturabilmelerini sağlamayı hedefliyor.

Easyapp, yatırım turuna çıkmaya hazırlanıyor

Nisan ayı içerisinde Fonangles Kitle Fonlama Platformu üzerinden yatırımcılarına ve kullanıcılarına sunulması beklenen Easyapp, işletmelerin ve bireylerin uygulamalarını kolayca oluşturabilmelerine imkan sağlıyor.

“Uygulama oluşturma deneyimi değişecek”

Easyapp mobil uygulaması hakkında konuşan Taptoweb CEO’su Enes Zahid Urhan, “Uygulama oluşturma deneyimini değiştirmeye odaklanan Easyapp, uçtan uca çözümler sunan, teknik bilgi gerektirmeden mobil cihazlarda çalışabilen erişilebilir bir çözüm, bir dijital dönüşüm sihirbazı olarak kullanıcıların karşısına çıkacak” ifadelerini kullandı.

“Easyapp, erişilebilir, kolay ve etkili çözüm”

Girişim dünyasının başarılı isimlerinden Enes Zahid Urhan, kullandıkça öde sistemiyle çalışan Easyapp uygulamasının mobil uygulama pazarındaki erişilebilirlik problemlerini ortadan kaldırdığını belirtti.

Urhan,“Easyapp işletmeler ve bireylere onlarca kategoride uygulama oluşturma, ön izleme yapma, oluşturulan uygulamayı mağazalarda ve web dünyasında yayınlama imkanı tanıyor. Ayrıca uygulama sayesinde kullanıcıların eğilimleri de analiz edilebiliyor. Easyapp, mobil uygulama pazarındaki erişilebilirlik problemlerini ortadan kaldırarak, işletmelerin ve bireylerin kolayca etkili uygulamalar oluşturmalarını sağlıyor. Bu yönüyle de rakiplerinden ayrışıyor” diye konuştu.

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

Kaynak: İHA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.