DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Açık
17°C
Ankara
17°C
Açık
Pazartesi Açık
20°C
Salı Açık
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Eczacıbaşı Dynavit dünya şampiyonu!

Eczacıbaşı Dynavit dünya şampiyonu!
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
A+
A-

İstanbul
Çin’in Hangzhou kentinde düzenlenen organizasyonun finalinde ilk kez 2 Türk takımı karşı karşıya geldi.

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, 3. kez dünyanın en büyüğü oldu
Cumhuriyetin 100. yılında Türk kadın voleybolu, kulüplerde 25. uluslararası kupayı kaldırdı
Karşılaşmaya etkili başlayan VakıfBank, tempolu geçen ilk seti 25-19 önde tamamlayarak 1-0 öne geçti. İkinci sette file önünde sarı-siyahlı takıma üstünlük kuran ve 12-4’den geri dönen Eczacıbaşı Dynavit, seti 25-23 kazanarak skoru 1-1’e getirdi.

Müsabakanın üçüncü seti büyük bir çekişmeye sahne oldu. Eczacıbaşı Dynavit, skor üstünlüğünün birçok kez el değiştirdiği seti 25-23 kazanarak 2-1 öne geçti.

Dördüncü setin son bölümünde oyuna ağırlığını koyan VakıfBank, seti 25-23 üstün bitirerek skoru 2-2’ye getirdi ve karar setine gidildi.

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

Beşinci ve son seti Boskovic’in etkili oyunuyla 15-9 kazanan Eczacıbaşı Dynavit, karşılaşmayı 3-2 kazandı ve şampiyonluğa ulaştı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Eczacıbaşı Dynavit ve VakıfBank’ı kutladı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Voleybol FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde kupayı kazanan Eczacıbaşı Dynavit ile ikinci olan VakıfBank’ı tebrik etti.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “FIVB Kadınlar Voleybol Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda şampiyon olan Eczacıbaşı Dynavit’i ve dünya ikincisi olan Vakıfbank’ı yürekten kutluyorum. Uluslararası arenada iki Türk takımının final mücadelesini izlemek göğsümüzü kabarttı.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Eczacıbaşı Dynavit ve VakıfBank’ı kutladı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Voleybol FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde kupayı kazanan Eczacıbaşı Dynavit ile ikinci olan VakıfBank’ı tebrik etti.

Yılmaz, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

“FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası finalinde karşı karşıya gelen Türk kadın voleybol takımlarımız Eczacıbaşı Dynavit ve Vakıfbank’ı, bu gururu yaşattıkları için yürekten tebrik ediyorum. Türk finalinde şampiyon olan Eczacıbaşı Dynavit ve dünya ikincisi olan Vakıfbank takımlarımızın başarılarının devamını diliyorum.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.