DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
23°C
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Datça’da Elektrik Kesildi, Büyükşehir İçme Suyu İçin Jeneratör Gönderdi

Datça’da 24 saati aşan elektrik kesintileri nedeniyle içme suyu depolarına su iletimi konusunda da aksaklıklar yaşandı.

Datça’da Elektrik Kesildi, Büyükşehir İçme Suyu İçin Jeneratör Gönderdi
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
19.07.2023 14:54
A+
A-

Datça’da 24 saati aşan elektrik kesintileri nedeniyle içme suyu depolarına su iletimi konusunda da aksaklıklar yaşandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi İlçedeki su kesintilerinin uzamaması için mevcut sistemlere ek olarak çevre ilçelerden bölgeye jeneratörler takviyesi yaparak su iletimi sağladı.

Muğla’nın birçok farklı noktasında elektrik kesintileri yaşandı. Günlük hayatı olumsuz etkileyen kesintilerden en çok etkilenen ilçelerden biri ise Datça oldu. Elektrik dağıtım şirketinden kaynaklı olarak 24 saati aşan kesintilerde içme suyu depolarına su iletimi konusunda da aksaklıklar yaşanırken Büyükşehir Belediyesi su kesintilerinin uzamaması için bölgedeki sistemlere ek olarak çevre ilçelerden bölgeye jeneratör takviyesi yaptı.

 

İlçeye Su Verilmeye Başlandı

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

Elektrik kesintisinden kaynaklanan su kesintilerini gidermek için ilçeye getirilen jeneratörlerin Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri tarafından kurulumu yapıldı. Jeneratörlerin devreye girmesiyle birlikte kuyuların enerji kesintisi ortadan kaldırıldı ve depolara su iletimi sağlandı. Depolara su iletiminin sağlanmasının ardından ilçeye sorunsuz olarak su verilmeye başlandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.