DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
23°C
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla’da gençlerle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla’da gençlerle bir araya geldi
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL

Muğla’da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6’lı masaya sert sözlerle yüklendi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun 6’lı masadaki parti başkanlarının cumhurbaşkanının yardımcısı olacağı sözlerini hatırlatan Erdoğan, “Cumhurbaşkanı adayı olarak iradesi olmayan, kendi başına karar alamayan, talimatla hareket edecek güdümlü bir figür tarifi yapıyorlar. Trajikomik bu tabloyu da yüzleri hiç kızarmadan, gençlerimize ‘eşitlikçi demokrasi’ diye yutturmaya kalkıyorlar” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’nın Fethiye ilçesinde gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, 6’lı masaya ilişkin, “Genel başkanların Cumhurbaşkanı yardımcısı olması konusunda mutabakata vardık” sözlerini hedef aldı.

Erdoğan, şunları söyledi: “Ne diyorlar? Hepsi başbakan yardımcısı olacakmış, birer tane de bakanlık alacaklarmış. Ya böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalet. Bu ülke nasıl yönetilir haberleri yok.

Cumhurbaşkanı adayı olarak iradesi olmayan, kendi başına karar alamayan, talimatla hareket edecek güdümlü bir figür tarifi yapıyorlar. Kendilerinin bile güvenmediği birine milletimizin güvenmesini istiyorlar. Kendilerinin itibar etmediği bir siyasetçiye, Amerika’sından Rusya’sına, Çin’inden Avrupa’sına dünya liderlerinin itibar göstermesini bekliyorlar.

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

Trajikomik bu tabloyu da yüzleri hiç kızarmadan, gençlerimize ‘eşitlikçi demokrasi’ diye yutturmaya kalkıyorlar. Gençlerimizin zaten böyle bir şeyi yutmayacağını çok iyi biliyorum. Benim bildiğim, tanıdığım gençler böyle bir saçmalığa ve akıl tutulmasına asla itibar etmez. 2023 seçimleri tüm bu saçmalıkların, zırvaların çöpe atıldığı, Türkiye Yüzyılı’nın güneş gibi üzerimize doğduğu bir milat olacaktır.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.