DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
23°C
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

TEKNOFEST’te Fırat Üniversitesine doktora bilim ödülü

TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri çerçevesinde özgün tematik konular içeren, Türkiye kaynaklı üretilmiş doktora tezleri, programın ödül komitesi tarafından değerlendirme sonucunda “Saldırı Tespit ve Engelleme Sistemleri için Yapay Zeka Tabanlı …

TEKNOFEST’te Fırat Üniversitesine doktora bilim ödülü
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
26.04.2023 11:38
A+
A-

TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri çerçevesinde özgün tematik konular içeren, Türkiye kaynaklı üretilmiş doktora tezleri, programın ödül komitesi tarafından değerlendirme sonucunda “Saldırı Tespit ve Engelleme Sistemleri için Yapay Zeka Tabanlı Yeni Bir Güvenlik Modelinin Oluşturulması” adlı tez çalışmasıyla İlhan Fırat Kılınçer üçüncü olarak doktora bilim ödülüne layık görüldü.

Türkiye Bilimler Akademisinden (TÜBA) yapılan açıklamaya göre, TEKNOFEST doktora bilim ödülleri çerçevesinde özgün tematik konular içeren, Türkiye kaynaklı üretilmiş doktora tezleri, programın ödül komitesi tarafından değerlendirilerek sonuçlar açıklandı. Programa son 3 yıl içinde, TEKNOFEST’in öncelikli alanları olarak gösterilen Teknoloji ve Tasarım, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Eğitim, Sağlık, Tarım ve Ekoloji Teknolojileri ve Biyoteknoloji, Milli Teknoloji Hamlesinin uluslararası ilişkiler, kalkınma politikaları, eğitim yaklaşımları, güvenlik politikaları hakkında tamamlanan ve savunulan doktora tezleriyle bilim insanları başvurdu. Değerlendirme sonucunda, fen ve mühendislik bilimleri alanında Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsündeki “Saldırı Tespit ve Engelleme Sistemleri için Yapay Zeka Tabanlı Yeni Bir Güvenlik Modelinin Oluşturulması” adlı tez çalışmasıyla İlhan Fırat Kılınçer üçüncü olarak TÜBA TEKNOFEST doktora bilim ödülüne layık görüldü. Ödüller sahiplerine 27 Nisan-1 Mayıs döneminde düzenlenecek TEKNOFEST’te tevdi edileceği bildirildi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş üniversitede bilimsel çalışmalara çok önem verdiklerini belirterek, yaptığı tez çalışmasıyla TÜBA TEKNOFEST doktora bilim ödülüne layık görülen İlhan Fırat Kılınçer’i ve akademik danışmanları Prof. Dr. Abdulkadir Şengür ile Doç. Dr. Fatih Ertam’ı kutladığını kaydetti.

Kaynak: İHA

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA
REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.