DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Elazığ’da 33 lisenin iştirakiyle ‘Münazara’ turnuvasında start verildi

Elazığ’da ‘Aynı pencereden farklı bakıyoruz’ mottosu çerçevesinde 33 lisenin iştirakiyle düzenlenen ‘Liselerarası Münazara Turnuvası’na start verildi. Elazığ Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Münazara Turnuvası başladı. Koç …

Elazığ’da 33 lisenin iştirakiyle ‘Münazara’ turnuvasında start verildi
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
20.12.2022 11:37
A+
A-

Elazığ’da ‘Aynı pencereden farklı bakıyoruz’ mottosu çerçevesinde 33 lisenin iştirakiyle düzenlenen ‘Liselerarası Münazara Turnuvası’na start verildi.

Elazığ Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Münazara Turnuvası başladı. Koç İlkokulu 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Konferans Salonu’nda düzenlenen münazarada öğrenciler, ‘Aynı pencereden farklı bakıyoruz’ mottosuyla, ‘başarıda zeka mı kıymetli, muvaffakiyet mı’ konusunu işledi. Öğrenciler her iki durumda, eğitimin artı ve eksilerini içeren beyin fırtınası yaptı. Münazara yarışını izleyen Ulusal Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, öğrencilerin toplumu ilgilendiren hususlara hassas olmasının sevindirici olduğunu kaydetti.

Münazara müsabakası çerçevesinde öğrencilerin tartışmalarını memnuniyetle takip ettiklerini lisana getiren Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, “Özellikle bu programı yapmamızdaki maksat, okuma ve tartışma kültürünü okullarımız ortasında yaygınlaştırılmasıydı. Eğitim yalnızca akademik çalışmalara sığdırılacak bir mevzu değil. Bunun içerisinde kültür, toplumsal etkinlikler ve hatta sporu da katmak zorundayız ki eğitim gerçek manada jenerasyonlardan kuşağa transferi sağlayabilsin. Bilhassa temeli kültür olan ve kadim bir geleneğe sahip olan bu kentimizde, kültürün transferi için yalnızca akademik çalışmalarla sonlu kalmamak ve bu şekildeki aktiflikleri de eğitim etkinliklerini de planlamak gerekiyordu. Bunu değerlendirdiğimiz vakit bu stildeki aktiflikleri inşallah önümüzdeki süreçte de daha da yaygınlaştırarak devam ettireceğiz” dedi.

Yarışmanın hafta boyunca devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: İHA

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.