DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
25°C
Ankara
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Bursa’da Öğretmenler Günü coşkusu

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu üzere Bursa’da da kutlandı. Öğretmenler Günü sebebiyle sabah saatlerinde Heykel’de çelenk sunma …

Bursa’da Öğretmenler Günü coşkusu
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
24.11.2022 23:48
A+
A-

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu üzere Bursa’da da kutlandı.

Öğretmenler Günü sebebiyle sabah saatlerinde Heykel’de çelenk sunma merasimi gerçekleştirildi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Serkan Gür ile beraberindeki Memleketler arası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Adil Çini ve Gökçe İlkokulu Öğretmeni Elif İlhan’ı makamında kabul etti.

Etkinlikler, Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü uyumunda Şehit Hakan Ünver Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programla devam etti.

Merinos AKKM’de gerçekleştirilen programa Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Bursa Protokolü’nün yanı sıra yönetimci, öğretmen ve öğrenci ile çok sayıda davetli katıldı. Program hürmet duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programda konuşma yapan Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Serkan Gür, “Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu manalı günde, misyonlarını büyük bir özveri ile sürdüren tüm meslektaşlarımın Öğretmenler Gününü en kalbî hislerimle kutluyorum.” ” diyerek kelamlarına başladı.

Gür, konuşmasına şöyle devam etti: “Ülkemizin muasır medeniyetler düzeyinin üzerine ulaşmasında en büyük hisse hiç kuşkusuz öğretmenlerimize ilişkin olacaktır. Elbet ki, ülkemizin her köşesinde fedakârca misyon yapan, en şiddetli kaidelerde dahi mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Her insanın hayatında kıymetli bir rol oynayan öğretmenlerimiz, yarınlarımızın umudu evlatlarımızı; vatanını ve milletini seven, aklın ve bilimin ışığında ulusal ve manevi bedellerine sahip çıkan bireyler olarak yetiştirme vazifesini fedakârca yerine getirmektedir. Ulusal teknoloji atılımının başşehri Bursa’da da geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımızın, bilim ve teknolojinin ışığında, üreten güçlü Türkiye yolunda, üretimin rastgele bir alanına katkı sunmalarını önemsiyoruz. Her çocuğumuz keşfedilmemiş bir cevherdir. Bu hususta da en kıymetli vazife, çocuklarımızın ilgi ve yeteneklerini birinci keşfeden, onlara eğitim ve hayat seyahatinde istikamet çizen ve çocuklarımıza rol model olan değerli meslektaşlarımıza düşmektedir. Bizler de sizlerin bu süreçte her daim yanınızda olacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın.” dedi.

Programın açılış konuşmaları sonrasında Zeki Müren Hoş Sanatlar Lisesi öğrencileri müzik dinletisi sergiledi. Şehit Hakan Ünver Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan “Bir Aydınlık Kıssa: Ateş Böcekleri” isimli oratoryonun akabinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen fotoğraf, şiir, mektup yazma yarışlarında dereceye giren öğrencilere ikramları takdim edildi. Programda, emekli öğretmenlere hizmet erdem dokümanlarının verildi. Misyona yeni başlayan öğretmenlerin yemin merasimi gerçekleştirildi. Vali Yakup Canbolat, program bitiminde emeği geçen yönetimci, öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Kaynak: İHA

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.