DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Yeni Malatyaspor’da Tuzlaspor mesaisi sürüyor

Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1. Ligi’n 15. haftasında deplasmanda Tuzlaspor’a konuk olacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 26 Kasım’da …

Yeni Malatyaspor’da Tuzlaspor mesaisi sürüyor
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
23.11.2022 17:20
A+
A-

Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1. Ligi’n 15. haftasında deplasmanda Tuzlaspor’a konuk olacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

26 Kasım’da Sancaktepe 15 Temmuz stadında saat 13.30’da başlayacak olan müsabaka öncesi Nurettin Soykan Tesislerinde çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, bu maçtan galip gelerek makus gidişata da dur demek istiyor.

Yeni Malatyaspor Teknik Yöneticisi Hasan Özer, bu hafta deplasmanda Tuzla ile oynayacakları maçın kendileri için epey değerli olduğunu ve puan durumunda farkın açılmaması ismine mutlak galip gelmeleri gereken bir müsabaka olduğunu söyledi. Deplasmanda daha uygun oynayan bir Malatyaspor olduğunu da söz eden Özer, “Deplasmanda daha düzgün oynayarak istediğimiz puanları alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Her maç bizim için final. Her maça çok yeterli hazırlanmak zorundayız. Ben oyuncularımın yeterli niyetinden ve çalışmalarından son derece mutluyum. Ellerinden gelen her şeyi yaptıklarına inanıyorum. Biz de onlara yardımcı olmak için elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz. Daima bir arada bu ekibin âlâ olması için uğraş etmeye devam edeceğiz” dedi.

“Zorluklarla gayret edecek kapasitemiz var”

Tuzlaspor maçı sonrası bay geçirecekleri haftada gruptaki eksiklerin giderilmesi için ağır bir çalışma sürecine gireceklerini kaydeden Özer, “Bay geçireceğimiz hafta çalışma imkanımız olacak. Eksiklerimizi tamamlama açısından kıymetli bir süreç olacak. Akşam 8’e konulmuş bir maç çok bir vakit bırakmadılar. Maçtan sonra oyuncuların dinlenmesi için kıymetli bir hafta. Enteresan biçimde daima Cuma günleri oynuyoruz. Bu tabi ki kadrosu olumsuz biçimde etkiliyor. Fikstürde de önemli kasvetler var. Buna karşın her türlü zorluklarla gayret edecek kapasitemiz var” biçiminde konuştu.

Buğra Çağıran: “Çıtayı yükseğe koyduk”

Yeni Malatyaspor kadro kaptanı Rahman Buğra Çağıran da idmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geride kalan 3-0’lık Pendikspor yenilgisinin kendilerine yakışmayan bir yenilgi olduğunu söz eden Rahman Buğra, “Kötü ve bize yakışmayan bir yenilgi oldu. Bunu bu duruma getiren biziz. Zira evvelki maçlarda yeterli gayret ettik. Lakin Pendikspor karşısında bunu sergileyemedik. Bu türlü olunca herkes bize karşı tedbir almak durumunda kalıyor. Çıtayı biz yükseğe koyduk. Bu maçta düşük performans sergileyen de bizdik. Kendi adıma herkesten özür diliyorum, sarı kart cezalısı olduğum için. Lakin gönül isterdi ki mağlup olmayalım. Rakiplerimiz puan alıyor ve vakit ilerliyor. Vakit daraldıkça bizim aleyhimize işliyor. Önümüzdeki maçlarda tekrar birebir formu yakalayıp yolumuza devam ederiz” dedi.

“Kazanmamız gereken bir maç”

Bu hafta sonu oynayacakları Tuzlaspor maçını kesinlikle kazanmaları gerektiğini de söz eden Çağıran, “Kazanmamız gereken bir maç. Üstlere yanlışsız tırmanışa geçirebilmemiz için kazanmamız gerekiyor. Onun şuurundayız. Arkadaşlarla bir arada bu niyete sahip biçimde idmanlarımızı yapıyoruz. Ondan sonrasında bir bay haftamız var. Son haftalara gerçek olması bizim için dezavantaj. Rakipler bizi görüyor. Biz rakiplerimizi göreceğimize sonraki süreçte bizi görüyorlar puan durumunda onların avantajını. Arkadaşlarımızla konuştuğumuz vakit çıktığımız maçlarda belirleyici öge daima biziz. Modülden bütüne gittiğimiz vakit biz ortaya ne koyuyorsak, ne kadar âlâ koyarsak karşılığını o biçimde alıyoruz. Ne kadar makûs olursak o formda alıyoruz. İkili uğraşlarda yahut uygun vurursan gol olur, vuramazsan gol olmaz. O da bize skor olarak makûs dönüyor. Genç bir kadro olduğumuz için çok fırsat buluyoruz kıymetlendirme bahtımız az oluyor” biçiminde konuştu.

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

Doğukan Emeksiz: “3 puan almak istiyoruz”

Sarı siyahlıların deneyimli kanat oyuncusu Doğukan Emeksiz de Tuzlaspor ile oynayacakları maçı kazanarak Pendikspor yenilgisini telafi etmek istediklerini söyledi. Ligde kolay maç olmadığını belirten Emeksiz, “Bu ligde her maç güçlü. Kolay maç diye bir şey yok. Lakin deplasmanda yeterli oynuyoruz. Bulduğumuz boşlukları kıymetlendirerek 3 puan almak istiyoruz. Yendiğimiz vakit her şey aksine dönebilir. Her şey daha uyguna gidebilir. Bunu yapmak istiyoruz ve başaracağımıza inanıyorum” sözlerine yer verdi.

Sezon öncesi kamp yapamadıkları için lige külfetli başladıklarının da altını çizen genç futbolcu, “Kamp görememek bizim için eksiklikti. Bunu maç içerisinde hissettik. Ancak yeni yeni kendimize gelmeye başlarken ortaya bay haftası girecek. Bay haftasında yeterli çalışıp küçük bir kampmış üzere âlâ değerlendirip dönem başı yapamadığımız kampı artık yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.