DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
23°C
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Samsunsporlu Güneren: “İlk devreyi daha uygun bir puanla bitirebilirdik”

Samsunspor’un başarılı orta saha oyuncusu Ali Kaan Güneren, ligin birinci devresini daha güzel bir puan ile bitirebileceklerini söyleyerek, ikinci devrede daha çok çalışıp, daha az kusur yapacaklarını tabir etti. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor …

Samsunsporlu Güneren: “İlk devreyi daha uygun bir puanla bitirebilirdik”
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
06.01.2023 09:37
A+
A-

Samsunspor’un başarılı orta saha oyuncusu Ali Kaan Güneren, ligin birinci devresini daha âlâ bir puan ile bitirebileceklerini söyleyerek, ikinci devrede daha çok çalışıp, daha az kusur yapacaklarını söz etti.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, ligin ikinci devresine Antalya’da yaptığı kamp ile hazırlanıyor. Antalya kampının çok verimli geçtiğini belirten Ali Kaan Güneren, “Kamp sürecimizi çok verimli geçiyor. Fizikî ve mental manada çok yeterli hazırlanıyoruz. Çok yeterli giden bir sürecimiz var. Birinci devrenin son maçını kazanmak bizi motivasyon manasında çok memnun etti. Antalya kampını da memnun geçiriyoruz. Dört gözle Altay maçını bekliyoruz” dedi.

“İlk devreyi daha düzgün bir puanla bitirebilirdik”

İkinci yarıya Altay galibiyeti ile hoş başlamak istediklerini belirten Ali Kaan Güneren, “Sezonun birinci devresinde alabileceğimiz puanlar vardı. Daha düzgün bir puan ile birinci devreyi bitirebilirdik. Lakin yeniden de ikinci sırada tamamladık. Altay maçıyla, ikinci yarıya hoş bir galibiyet serisiyle başlayıp, kazanarak devam edip şampiyon olmak istiyoruz. İkinci devre birinci devredeki kusurlarından ders çıkarmış, daha da özveriyle, kalbiyle oynayan, daha yeterli işler yapacak bir Samsunspor bekliyor diyebilirim. Kadroda büyüğüyle küçüğüyle herkes çok güzel anlaşıyor. Herkes birbirine yardımcı oluyor. Mesela idman bitiyor birlikte sohbet ediyoruz. Yemeklerimiz sohbetli geçiyor. Ekipteki herkes birbiriyle çok güzel anlaşıyor. Kimse berbat niyetli değil, bununda bizi şampiyonluğa götüreceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Taraftarın âlâ günde de, makus günde de her vakit kadrolarının yanında olduğunun altını çizen Ali Kaan Güneren, “Taraftarımıza mesajım her vakit bizi desteklemeleri. Şanssızlıklar yaşadık. Sakatlıklar oldu. Bahtsız puan kayıpları, penaltılar kaçırdık. İkinci devre birinci devredeki yanılgılarımızdan ders çıkarıp, bu yanlışları yapmayarak, üst sıralarda tutunacağız. İnşallah şampiyon olacağız. Taraftarımız da bizi yeterli günde makus günde her vakit desteklemelerini istiyoruz. Taraftarımız bilhassa içerdeki maçlarda bize itici güç oldular. Maçları kazanmamız için her şeyi yaptılar. Ancak deplasmandaki dayanakları bizim için çok daha değerliydi. Her gittiğimiz deplasmanda bize hakikaten çok büyük takviye oldular. Benim bilhassa unutamadığım kupa maçı olan Trabzonspor müsabakasındaki takviyeleri. Bodrum’da uzun aralık olmasına karşın geldiler, desteklediler. Taraftarımız güzel günde makûs günde yanımızda olmaya, bizi desteklemeye çalışıyorlar. Onlara teşekkür ediyoruz. Bu takviyelerini ikinci yarıda da her vakit bekliyoruz” biçiminde konuştu.

Kaynak: İHA

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.