DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Galatasaray ile MKE Ankaragücü 101. randevuda

Galatasaray, yarın konutunda oynayacağı MKE Ankaragücü ile Spor Toto Muhteşem Lig’de 101. sefer karşılaşacak. Spor Toto Harika Lig’in 17. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00’de Nef Stadyumu’nda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar 10 …

Galatasaray ile MKE Ankaragücü 101. randevuda
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
03.01.2023 08:22
A+
A-

Galatasaray, yarın meskeninde oynayacağı MKE Ankaragücü ile Spor Toto Üstün Lig’de 101. sefer karşılaşacak.

Spor Toto Üstün Lig’in 17. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00’de Nef Stadyumu’nda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgiyle haftaya 33 puanla önder başladı. Sarı-lacivertliler ise 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi sonucunda topladığı 16 puan ve averajla 13. sırada bulunuyor.

101. randevu

Galatasaray ile MKE Ankaragücü, Muhteşem Lig tarihinde bugüne kadar 100 kere karşı karşıya geldi. Kelam konusu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar 62 sefer alandan galip ayrılırken, 19 kere de sarı-lacivertliler rakibini mağlup etti. 19 maçta ise kazanan çıkmadı. Aslan’ın attığı 206 gole, başşehir grubu 87 golle karşılık verdi.

İki grup son olarak 3 Mart 2021 tarihinde Ankara’da karşılaşırken, uğraştan Ankaragücü 2-1’lik skorla galip ayrıldı.

7 maçtır kazanıyor

Galatasaray’ın, 5’i Harika Lig, 2’si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 7 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. Bu müsabakalarda sarı-kırmızılılar ligde Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor ve Sivasspor’u, Türkiye Kupası’nda da Ofspor ve Ankara Keçiörengücü’nü yendi.

İç saha karnesi

Galatasaray, Üstün Lig’de bu dönem meskeninde 6 maça çıktı. Aslan, bu çabalarda 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle 13 puan aldı. Cimbom alanındaki maçlarda 10 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü. Sarı-kırmızılılar ligde alanında son olarak İstanbulspor ile karşılaştı ve 2-1’lik skorla galip ayrıldı.

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

En az gol yiyen ikinci takım

Galatasaray, Spor Toto Üstün Lig’de bu dönem oynadığı 15 müsabakada 12 gol yedi. Sarı-kırmızılılar, bu alanda kalesinde 11 gol gören Konyaspor’un akabinde ikinci sırada bulunuyor. Aslan ayrıyeten bu dönem ligde 6 maçta da kalesini gole kapadı.

Eksikler

Galatasaray’da Kazımcan Karataş, Mathias Ross ve Emre Taşdemir’in sakatlıkları bulunurken, Mauro Icardi ise ekiple çalışmalara başladı. Cimbom’da ayrıyeten Sacha Boey ile Sergio Oliveira, sarı kart cezalarından ötürü MKE Ankaragücü maçında misyon alamayacak.

Sivasspor maçıyla sarı kart cezasını tamamlayan Lucas Torreira, vazife verilmesi halinde Ankaragücü karşısında alanda olabilecek.

3 futbolcu sınırda

Galatasaray’da 3 futbolcu sarı kart hududunda yer alıyor. Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakcı ve Dries Mertens ceza hududunda bulunan isimler. Bu futbolcular, Ankaragücü karşısında sarı kart görmeleri durumunda 18. haftada Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

MKE Ankaragücü’nde oynayan Taylan Antalyalı ile Emre Kılınç, dönem başında Galatasaray’dan kiralık olarak kadroya katılmıştı. Taylan ile Emre, birinci defa sarı-kırmızılılara karşı rakip olacak. Ayrıyeten Ankara grubunun takımında yer alan Tolga Ciğerci de bir devir Galatasaray’da forma giymişti.

Zorbay Küçük düdük çalacak

Galatasaray – MKE Ankaragücü maçını hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile Abdullah Bora Özkara yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak.

Kaynak: İHA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.