DOLAR
32,2247
EURO
34,9384
ALTIN
2.418,85
BIST
10.676,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Fenerbahçe’de parola; Kazan-Heves kır

Galatasaray-Beşiktaş derbisini stattan takip eden ve notlar tutan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus önceki gün yapılan antrenman öncesinde …

Fenerbahçe’de parola; Kazan-Heves kır
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
11.11.2022 17:34
A+
A-

Galatasaray-Beşiktaş derbisini stattan takip eden ve notlar tutan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus önceki gün yapılan antrenman öncesinde futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Futbolcularını rehavet konusunda uyaran Portekizli teknik adam, “Sivasspor ligin en dirençli ve fizik kapasitesi üst düzeyde olan takımlardan biri. Eğer biz hata yaparsak rakiplerimizin ensemizde olduğunu bilin. Herkes bizi şampiyon ilan ediyor ama rakiplerimiz öyle düşünmüyor. Bizim çelme yememizi bekliyor. O yüzden işi sıkı tutup her maçı final maçı gibi oynamalıyız. Biz ne kadar çok kazanırsak rakiplerimizin de direnci o kadar düşer. En önemli maç bir sonraki maçımızdır. Şimdi sadece Sivas maçına odaklanalım ve taraftarımızla birlikte bu maçı kazanmanın yollarını arayalım. Maçın her anında sizden tam bir konsantrasyon ve oyun disiplinine sadakat istiyorum” ifadelerini kullandı.

Portekizli teknik adamın Gustavo Henrique ve Luan Peres’in sakatlıkları nedeniyle takımını Sivasspor maçında sahaya 3-5-2 yerine son Dinamo Kiev maçında olduğu gibi 4-4-2 sistemi ile sahaya süreceği de gelen haberler arasında.

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

Kaynak: https://www.sporx.com/fenerbahce-de-parola-kazan-heves-kir-SXHBQ995249SXQ

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.