DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
23°C
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Erzurum’da “2023-2025 Stratejik Plan Çalıştayı” düzenlendi

Erzurum’da, Anadolu Büyük Aile Federasyonu tarafından “Stratejik Bağlarımız Güçleniyor” projesi kapsamında “2023-2025 Stratejik Plan Çalıştayı” gerçekleştirildi. Erzurum, Malatya, Ağrı, Muş ve Bingöl vilayetlerde bulunan yurt ay dernekleri tarafından …

Erzurum’da “2023-2025 Stratejik Plan Çalıştayı” düzenlendi
ULUSAL FAKTORİNG GÜVEN GLOBAL
17.12.2022 23:07
A+
A-

Erzurum’da, Anadolu Büyük Aile Federasyonu tarafından “Stratejik Bağlarımız Güçleniyor” projesi kapsamında “2023-2025 Stratejik Plan Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Erzurum, Malatya, Ağrı, Muş ve Bingöl vilayetlerde bulunan yurt ay dernekleri tarafından kurulan Anadolu Büyük Aile Federasyonu, Erzurum’da toplandı. Özel bir otelde, Avrupa Birliği Sivil Düşün takviyesi ile “Stratejik Bağlarımız Güçleniyor” projesi kapsamında “2023-2025 Stratejik Plan Çalıştayı” düzenlendi.

Çalıştayda konuşan Doğu Anadolu Büyük Aile Federasyonu Lideri Mehmet Çolak, “Federasyonumuz ve bağlı derneklerin kurucu ve üyeleri devlet muhafazası altında yetişmiş gençlerden oluşmakta olup, devlet müdafaası altında kalan çocuklar ve bir vakitler devlet muhafazası altında kalan gençler ile ilgili çalışmalar yapmak gayesiyle kurulmuş, özel bir hedefe hizmet etmek için faaliyet göstermektedir. Bu kapsamda örgütümüz, çocuklar ve gençlerin toplumsal hayata ahengini sağlamak, bakım sonrası ömürlerini kolaylaştırmak ve gereksinimlerine daha uygun yanıt vermek maksadıyla haklarını savunmak, çalışmalarımızı disipline etmek, kurumsallaştırmak ve yol haritası ortaya koymak maksadıyla stratejik plan hazırlayacağız. Bu çalışmamız ile birlikte 3 yıllık stratejik plan geliştirip uygulayarak faydalanıcıların gereksinimlerine daha âlâ yanıt verip, daha verimli bir iş üretmiş olacağız Hazırlanacak olan stratejik plan ile birlikte işbirliğimizi güçlendirerek, amaç kitlemize yönelik çalışmalarda açık ve net bildiriler vererek kitleleri harekete geçirmek için çalışmalarımızı disipline etmeyi, ortak problemlere ortak tahlil teklifleri ve telaffuzlar geliştirmeyi beklemekteyiz. Ayrıyeten örgütümüz bu çalışma ile birlikte birinci kez uzun vadeli stratejik plan hazırlamış ve uygulamış olacaktır. Çalışmalarımız ile birlikte örgütümüze bağlı dernekler, hasebiyle bu derneklerin amaç kitlesi olan devlet müdafaasında kalan çocuklar ve bir vakitler devlet müdafaası altında kalan gençlerin faydalanmasını istiyoruz. Bizlerin, bir vakitler devlet müdafaasında kalan bireyler olarak amaç kitlemiz ile empati kurabilecek bir hayat öykümüz vardır. Maksat kümemiz ile bağlantı kurmada, rol model olmada yaşamsal deneyimlerimiz vardır. Bu nedenle neye ne vakit muhtaçlık duyduklarını bilmekteyiz. Bu çalışmamız ile birlikte örgütümüzü güzel hazırlanmış bir stratejik plan ile güçlendirerek anılan gereksinimlere yanıt vereceğiz. Bu çalışmamız ile birlikte aşağıda belirttiğimiz yol ve faaliyetler gerçekleştirilecektir. Stratejik plan 3 yıllık olarak 2023-2025 yıllarını kapsayacak halde hazırlanacaktır” dedi.

Konuşmaların akabinde Sivil Düşün Uzmanı Uygar Sungur tarafından federasyon idare şurası üyeleri, dernek üyeleri ve istekli iştirakçilere “Stratejik Planı” anlatırken, daha sonra vazife dağılımı yapıldı.

Kaynak: İHA

SURYAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.